6984188863-Βασίλης Εμπορειό, Σαντορίνη basmpal24@hotmail.com


ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΠΑΛΙΔΗΣ
| στη Σαντορινη


 

Η επιχείριση "ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΠΑΛΙΔΗΣ"  που εδρεύει στην Σαντορίνη ιδρύθηκε  εδώ και πολλά χρόνια  από τον πατέρα ΜΠΑΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  και στην συνέχεια  μπήκε δυναμικά και ο υιός ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και συνεχίζει μέχρι σήμερα με επιτυχημένη πορεία.            
Με πλήρη υπευθυνότητα, τεχνογνωσία, επαγγελματική συνείδηση, εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Το συνεργείο μας που είναι έμπειροι  Ελληνες ελαιοχρωματιστές και παρέχουν ολοκληρωμένη εργασία, μερεμέτια, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, φρεσκαρίσματα  σε ολο το νησί της  Σαντορίνης.

Δίνουμε τις καλύτερες ιδέες για την επιλογή των χρωμάτων προτείνουμε συνδυασμούς που αρμόζουν στον χώρο σας, ελαιοχρωματισμούς, με ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κάθε είδους τεχνοτροπίες αναδεικνύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό, επαγγελματικό ή ιδιωτικό σας χώρο χρησιμοποιώντας τα πλέον εξελιγμένα οικολογικά υλικά και προϊόντα
 

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρίες χρωμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιτρέπει τη χρήση ποιοτικών και ανθεκτικών υλικών έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε σε κάθε έργο μακροχρόνιο αποτέλεσμα,και ο χώρος που ζείτε να γίνει ομορφότερος.
Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα και τριβεία προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.


 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε μαζί πως μπορούμε να ανανεώσουμε το δικό σας χώρο, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.
Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας  στην σελίδα μας θα δείτε δείγματα από τα εργα  που εχουμε αποπερατώσει.

 

 

Με εκτίμηση,
ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ