6984188863-Βασίλης Εμπορειό, Σαντορίνη basmpal24@hotmail.com


Ελαιοχρωματισμοί τεχνοτροπίες βαψίματα κατοικιών, πολυκατοικιών και κάθε επαγγελματικού χώρου !

Δώστε χρώμα, ανανεώστε και μεταμορφώστε τον χώρο σας !

 

Η επιχείριση "ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ"  που εδρεύει στην Σαντορίνη ιδρύθηκε  εδώ και πολλά χρόνια  από τον πατέρα ΜΠΑΛΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  και στην συνέχεια  μπήκε δυναμικά και ο υιός ΜΠΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και συνεχίζει μέχρι σήμερα με επιτυχημένη πορεία.            
Με πλήρη υπευθυνότητα, τεχνογνωσία, επαγγελματική συνείδηση, εμπειρία και σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνουμε κάθε εργασία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Το συνεργείο μας που είναι έμπειροι  Ελληνες ελαιοχρωματιστές και παρέχουν ολοκληρωμένη εργασία, μερεμέτια, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, φρεσκαρίσματα  σε ολο το νησί της  Σαντορίνης.


 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε μαζί πως μπορούμε να ανανεώσουμε το δικό σας χώρο, πάντα στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.
Ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία μαζί μας  στην σελίδα μας θα δείτε δείγματα από τα εργα  που εχουμε αποπερατώσει.

 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ελαιοχρωματισμούς σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές, κατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Στο τομέα της ανακαίνισης καταστημάτων και γραφείων η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρίες χρωμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιτρέπει τη χρήση ποιοτικών και ανθεκτικών υλικών ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ